Det kan godt være meget uoverskueligt at have forskellige logins til forskellige platforme. Det er nu muligt at samle alle dine online markedsføringsdata i et enkelt program. Læs med i denne artikel og hør, hvordan det foregår.

Spar dig selv og din virksomhed for bevægeret

Hos Evolution 360 kan du få et supersmart program, som samler alle dine data under ét enkelt login. Det betyder, at dine profiler på Google Analytics, Facebook, Instagram med mere. Med Evolution360 kan du finde ud af, hvem der besøger dit site og tracke, når andre virksomheder besøger din hjemmeside.

Dette program kan sortere irrelevante besøgende fra, så du kun får de relevante kontaktinformationer. Ydermere fortæller dette program, hvornår de sidst har besøgt din hjemmeside.

Ikke nok med det, så får du også en komplet oversigt over din hjemmesides placeringer i søgeresultaterne herunder google og andre søgemaskiner.

Du får også en oversigt på de sociale medier på, hvilken demografi der ser dine facebookannonceringer og andre opslag. Dette gør det utrolig nemt for dig og din virksomhed, at danne et solidt overblik over alle jeres online markedsføringsplatforme.

Programmet fortolker også din Google Analytics konto, så du ikke behøver at være ekspert inden for dette område. Har du eventuelle problemer eller spørgsmål til programmet, vil Evolution 360 med glæde hjælpe dig, og de kan også klare al opsætningen for dig, så du får det lige som du vil have det.

Effektiviser din dyrebare tid i virksomheden

Du har mulighed for at prøve dette program helt gratis i en prøveperiode. Dette kan du gøre ved at benytte dig af linket i artiklen eller besøge hjemmesiden evolution360.dk.

Med dette program vil du hurtigt bemærke, hvor meget tid du kommer til at spare på hele din administration af din online markedsføring. Programmet viser de kompliceret ting i en mere brugervenlig form.

Ydermere kan du spare oceaner af tid, på kun at have et enkelt login til et enkelt program. Ikke nok med det, så vil det også spare jer for tid i administrationen, da I kun skal have styr på et enkelt login.

Der er forskellige pakkeløsninger, som de tilbyder hos Evolution 360. Du kan få basispakken, som er to stk. logins, hvilket betyder, at der er to personer som kan logge på. Her vil du så have standardegenskaberne med i denne pakke. Du har mulighed for at vælge medium pakken med 5 brugere og premiumpakken, som har hele 10 brugere, som kan logge ind. I denne pakke, vil du så få alle de egenskaber og funktioner, som Evolution 360 har at byde på. Dette program er med til at gøre en verden til forskel for dig og din virksomhed. Du kan få en gratis prøveperiode, så du kan se, hvad du kan med dette unikke program.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *