Mange hjemmesider kan sagtens blive bedre end de er. I denne artikel giver vi dig gode råd til, hvordan du kan få optimeret din hjemmeside, så du kan få øget trafik på dit site. Det er mere simpelt an du kan forstille dig, og mange af tingene er ganske logiske.

Opsætning af dit layout

Når du opsætter en hjemmeside, kan det være en rigtig god idé at gøre det helt rigtigt fra start. Det kan godt være meget tidskrævende at lave noget om igen, hvis du laver noget forkert. Ligesom meget andet her i livet, så kan det bedst betale sig at gøre det ordentligt fra starten af.

Vi anbefaler at du benytter dig programmet WordPress, som er et program der gør, at du kan nemt og hurtigt kan opsætte en hjemmeside. Du behøver slet ikke at kunne kode for at lave en hjemmeside med dette program. Det kan godt have nogle fordele, hvis du kan finde ud af kodning, da du også har mulighed for at bruge et kodningsværktøj i WordPress.

Når du opsætter dit layout, er det faktisk ret simpelt. Dit layout skal være så brugervenligt som muligt. Sørg for at have en logisk hjemmeside, som er let at finde rundt i. Undgå at brug farver, som lægger sig tæt op af hinanden. Det kan for eksempel være tekst, som har en meget lig kontrast med baggrunden, hvilket gør det svært at læse. Har du den mindste mistanke om, at nogle vil have svært ved at læse din tekst, bør du stærkt overveje at ændre layout og eller farverne.

Bryder folk sig ikke om dit site, vil de blot springe tilbage til søgeresultatet, hvilket vil give dig en høj bounce-rate og en lav placering på google.

Lav en rød tråd i kunderejsen

Det er vigtigt, at du har en logisk og præcis kunderejse. Hvis du ikke har en logisk kunderejse, vil dine kunder nemt kunne fare vild på din hjemmeside. Et rigtig godt eksempel på en dårlig hjemmeside er cbs.dk. Her er det nemlig utrolig let at fare vild, da siden er meget uoverskuelig og indviklet dår man klikker på nogle af fanerne. Det tager lang tid at finde rundt på siden, hvis man ikke kender den i forvejen.

Et godt eksempel på en god side, er damask.dk, som sælger sengetøj fra Georg Jensen. Her har du et stort overblik over, hvad siden har at byde på. Farver er simple og det er rart at kigge på. Kunderejsen er meget nem at finde ud af, da man har et skønt overblik og bliver ledt til de produkter, som man leder efter.

Du kan sagtens bruge denne side, som god inspiration. Med disse råd, kan du nemt få mere trafik på din hjemmeside og få øget vækst. Rigtig god fornøjelse.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *