Igennem denne artikel vil du blive rådet til, hvordan du kan lave en blog, og du vil først og fremmest kunne læse meget mere om, hvordan det kan gavne dig, hvis du vælger at starte en blog.

Fordele ved at skrive spændende og relevante blogindlæg:

 • Du bliver bedre til at tænke
  – Det lyder måske en smule underligt, men det er faktisk sandt. På denne måde fungerer en blog ligesom en dagbog, hvor du kan få lov til at omdanne dine tanker til ord, og dette vil både gøre dig til en bedre tænker og en bedre skriver.
 • Du kan få et selvtillids-boost
  – Hvis din blog bliver succesfuld, så vil du få en masse positiv feedback, og blot tanken om, at andre mennesker bruger deres værdifulde tid på at læse noget, som du har skabt, vil give dig en masse selvtillid.
 • Du bliver mere kreativ
  – Hvis du har oprettet et par indlæg allerede, så er du sikkert klar over, at din hjerne nu arbejder anderledes. Du vil altid gøre det bedre, og du vil altid skabe mere værdi for læseren. Denne lyst gør dig i høj grad mere kreativ.

Sådan laver du en blog

I dette afsnit finder du en ganske kort guide til, hvordan du kan lave din helt egen blog.

 • Find et domænenavn – vælg gerne rigtig første gang
 • Vælg størrelsen på din hjemmeside
 • Opret betaling
 • Lav eller skaf et flot overlay til hjemmesiden
 • Lancer dine første blogindlæg

Dette var en meget en kort og generel guide, som kan få dig i gang, men det er dog muligt at finde en komplet guide til at lave en blog.

Hav økonomien på plads, inden du starter

Det er ikke gratis at starte en blog, og derfor kan du med stor fordel have styr på økonomien, inden du lancerer hjemmesiden.

Selvom det ikke er vildt dyrt at have en lille hjemmeside, så kommer der en del andre omkostninger. Mange af disse omkostninger kommer blandt andet, hvis du gerne vil nå flere personer gennem effektiv marketing.

Det er nemlig muligt at foretage online marketing på stort set alle sociale medier og på internettet helt generelt. Det er ligeledes et must at have en effektiv marketingstrategi, hvis du gerne vil være succesfuld med din blog.

Hvis du ikke ligger inde med pengene, så skal du huske, at økonomien ikke altid skal styre dine drømme. Så hvis dette er noget, som du virkeligt brænder for, så lån penge nu. Når bloggen er blevet en succes, så kan du altid betale lånet tilbage igen.

Inden du låner, er det dog en rigtig god ide, at du lægger et budget, hvor du skriver ned, hvor meget du skal bruge på hjemmesiden, marketing og afbetaling af lånet, således at du kan fokusere på drømmen om en succesfuld blog uden at skulle bekymre dig om økonomi.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /var/www/foretagssidor.se/marketingattribution.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /var/www/foretagssidor.se/marketingattribution.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/var/www/foreta...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /var/www/foretagssidor.se/marketingattribution.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52