Når det kommer til online marketing, så er SEO dvs. søgemaskineoptimering og linkbuilding ikke til at komme udenom hvis du vil have succes inden for branchen. Hvad end du blot trænger til at finpudse dine færdigheder inden for SEO og linkbuilding eller du er helt ny i gamet, så er der rig mulighed for at blive ekspert på området, så du kan få foden ind for branchen og konkurrere med de bedste.

Tag et kursus

Arbejder du med marketing, vil du også vide, at denne branche i høj grad er blevet digitaliseret. Vil man have succes inden for dette felt er det altså vigtigt, at man holder sig opdateret på de nyeste tendenser idet det er en branche, som konstant er i udvikling.

Vil du kunne følge med de bedste, så kan en god ide være at tage et kursus eller to hvor du kan udvide og udvikle dine kompetencer. Taler du med din arbejdsgiver er der stor chance for at du kan få lov til at tage kurset som en del af dit arbejde og også få dækket de udgifter, der måtte være. Det vil nemlig således også være i din arbejdsgivers interesse at sørge for at dine kompetencer og viden holde ved lige.

Hvorhenne skal du tage på kursus

Der findes mange udbydere af kurser, når det kommer til SEO og linkbuilding på markedet. Et godt tip er dog at vælge en udbyder, som er eksperter på området og som selv til dagligt arbejder med disse ting og derfor har en konkret erfaring at trække på.

Et bud på en sådan udbyder er Bondtofte.dk, som er et digitalt marketingsbureau lokaliseret i Odense. Hos Bondtofte & Co. Arbejder de hovedsageligt med søgemaskiner, men hjælper også deres kunder med alt andet inden for online markedsføring. De har en bred erfaring inden for alle former for klikbaseret annoncering som Adwords, Facebook, LinkedIn, Twitter og Instagram mm. Herudover arbejder de også med konverteringsoptimering og analyse af onlinetrafik.

Hvilke kurser udbydes

Hos Bondtofte & Co udbydes der kurser i SEO og LinkedIn, som både henvender sig til nybegynderen, men også til dig der måske blot ønsker at udvide og finpudse de kompetencer du allerede har inden for de to områder. På kurset for nybegyndere stifter du bekendtskab med de primære og mest vigtigste arbejdsområder inden for SEO.

Herudover tilbydes et heldagskursus i linkbuilding. Kurset henvender sig som udgangspunkt til dem, der allerede er godt inde i SEO. Man behøver dog ikke at have arbejdet meget med linkbuilding for at deltage. Herudover tilbydes også et kursus i SEO til dig, der sidder i en større virksomhed med ansvaret for flere medarbejdere, som har brug for en mere udvidet viden om SEO.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /var/www/foretagssidor.se/marketingattribution.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /var/www/foretagssidor.se/marketingattribution.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/var/www/foreta...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /var/www/foretagssidor.se/marketingattribution.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52