7 gode grunde til du skal publicere en ebog

Det gælder faktisk alle. Alle burde skrive en ebog, hvorfald alle som tjener deres penge online uagtet om du er marketing ekspert, webshop eller affiliate (eller noget helt tredje som yoga instruktør eller blogger).

Alle med bare den mindste online synlighed og indtægt gennem online eksponering bør som minimum overveje at skrive en ebog.

Rent finansielt er der sjældent noget der holder dig tilbage fra at skrive en ebog. Det koster intet i timer, for dig at skrive bogen. Slet ikke hvis du blot allokerer noget af din fritid til at skirve den. Du vil måske endda finde ud af, at du nyder at skrive, og det er lige så afslappende som at se X-factor fredag aften. Vigtigere endnu behøver du hverken forlag, printer eller lignende for at udgive din ebog. Du kan endda bruge gratis online værktøjer til at give den en flot beslag. Du kan selv tage et billede eller finde et royalty frit flere steder på nettet. I sidste ende, så er et iPhone kamera og lidt opfindsomhed også en mulighed.

Du kan også få andre til at forfatte din ebog. I mange tilfælde vil det give så meget værdi til din forretning, at det i sidste ende også giver sig selv hjem.

Du kan endda også ende med ikke bare at få værdi ud af din ebog på din egne sider eller ved at give den væk i diverse forummer. Men du kan omvendt også sætte den til salg og tjene penge på bogen. Det kræver selvfølgelig at indholdet er godt, for bøger sælger bare bedst gennem mund-til-mund kanalen.

I sidste ende, er mit argument dog, at den vigtigste årsag til at skrive en ebog ikke er fordi du skal tjene på den. Den kan godt være formålet, men du vil hurtigt opdage, at der er langt mere givende årsager.

For at gøre det simpelt har jeg herunder listet de 7 største og bedste årsager til at du burde skrive en ebog:

    1. Du etablere dig selv som en ekspert på markedet. Du ved forhåbentligt en del om det felt du begiver dig indenfor. Det vil unægtelig også være en rigtig god idé at andre også ved det, for det giver alt andet mere salg, hvis du er autoritetsforhandleren, eksperten, bloggeren eller lignende. Selvom det selvfølgelig er åbenlyst for dig selv, så er det det ikke nødvendigvis for nye besøgende på din webshop eller din hjemmeside. Det etablere en ebog, som de kan hente fra din side, dig hurtigt som. Det øger din troværdighed og folk vil unægtelig i højere grad komme til dig hvis de skal have løst problemer indenfor det felt eller ønsker at købe et produkt eller en service.

 

  • Du behøver kun skrive den en gang. Som titlen så fint siger det; du behøver KUN skrive bogen en enkelt gang, og så kan den være en indtægtskilde og et autoritetsstempel for dig i mange år frem. Du kan selvfølgelig være nødsaget til at opdatere bogen løbende, men den vil til stadighed være et passiv for dig.
  • Ebøger kan tages med på farten. Endnu en gang er overskriften meget sigende, ebøger kan modsat papaerbacks eller hardbacks tages med overalt og på alle enheder. Du kan endda få lavet den om, sådan at de også passer på en kindle eller lignende enheder.
  • Få flere email subscribers. Den nok vigtigste grund til at du skal skrive en ebog, og noget vi bruger meget hos eroti.dk, skriv en ebog og giv den væk, mod at modtageren får den sendt på mail. Det giver dig mulighed for på lidt snedig hvis at opsamle personens email og navn. Du kan så efterfølgende sende reklamerende materiale til ham omkring produkter eller ydelser. Det er selvfølgelig en god idé at være påpasselig med at være alt for reklamerende.
  • Forøg trafikken til din hjemmeside. Du kan promovere og sende din ebog ud til flere og på mange forskellige platforme inkl. de sociale. Det giver eksponering til dig og din side, som du måske ikke ellers havde været i stand til at skaffe. Et godt gammeldags link bliver bare sjældent accepteret i lige så stor stil som en ebog.
  • Forøger eksponeringen. Ud over massere af traffik, skal man aldrig tage fejl af den værdi der ligger i at din webshop, dit eget eller din blogs navn bliver eksponeret hørt og mentalt noteret. En ebog kan være et giftigt redskab til at forøge brandingen af dig og din side.
  • Det skaber forbindelser og større netværk. Der er oftest et kæmpe stort potentiale lige akkurat her, som oftest bliver oversæt. Selv når en person eller en virksomhed har udformet en ebog. Oftest vil det være nemmere at skabe dig selv et større netværk lige akkurat med en ebog og dine relationer vil uden tvivl ikke lide under at du kan tilbyde dem en gratis ebog.

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /var/www/foretagssidor.se/marketingattribution.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /var/www/foretagssidor.se/marketingattribution.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/var/www/foreta...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /var/www/foretagssidor.se/marketingattribution.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52