Hvad enten man arbejder med digital marketing i et bureau, in-house eller som freelancer derhjemme, er der nogle ting, der virkelig kan skade effektiviteten af arbejdet. Digital markedsføring er hårdt arbejde, hvilket skal respekteres. Nedenstående vil vi gennemgå 3 ting, som især kan nedsætte ens evne til at arbejde i et højt tempo over et længere stykke tid.

Dårligt internet

Det faktum, at man i forbindelse med digital marketing skal have et godt internet for at kunne arbejde hurtigt og effektivt er næsten selvsagt. Mange professionelle vil ikke lægge skjul på, at et godt og hurtigt internet er det vigtigste, når man skal udføre denne slags arbejde. Fordi man arbejder digitalt og surfer rundt på nettet som en stor del af arbejdet skal alt foregå smooth og uden problemer, hvis man ønsker at arbejde i et højt tempo.

Det er altså en god investering at lægge penge i et hurtigt internet, hvorfor man ikke skal holde tilbage med pengene her.

Dårligt udstyr

Dårligt udstyr eller generel mangel på udstyr kan ydermere være en faktor, som har kan have en mærkbar negativ påvirkning på arbejdet med digital markedsføring. Eksempler på dette kan være at sidde og arbejde med en bærbar, hvor man benytter den mouse pad, som er indbygget i computeren i stedet for en mus. Et andet eksempel kunne være at sidde med et tastatur, der reagerer dårligt eller som generelt er faldefærdigt.

Man er nødt til at respektere, at udstyr rent faktisk gør en forskel, når man arbejder. Der er mange tekniske aspekter af digital markedsføring, som simpelthen kan gøres hurtigere, hvis udstyret er til det. Har man eksempelvis én computerskærm frem for to, vil man komme til at bruge tid på at rode rundt i en masse faner, hvor man ellers ville kunne se flere på én gang. At bruge penge på udstyr skal altså også blot ses som en god investering frem for en irriterende udgift.

Dårlige hjemmesider

I søgemaskineoptimering er det meget svært at arbejde effektivt, hvis man benytter sig af hjemmesider, som ikke er af høj nok kvalitet. Hvad enten dette skyldes, at de er bygget med forældede cms systemer eller blot har alt for få backlinks, vil det have en negativ effekt på dit arbejde. Benytter man dem til at skrive fra til ens kunder, vil det have lille eller ingen effekt på deres tal. Styrk derfor hjemmesiderne eller køb dem stærke. Billig hosting kan fås mange steder, hvoraf Hostingguiden bestemt er en af dem.

Arbejder du med digital markedsføring, vil du forhåbentlig tage ovenstående til efterretning og tjekke op på, om noget af det gør sig gældende for dig. Hvis det gør det, så reager med det samme og du vil ikke fortryde det. Hurtigere og mere effektivt arbejde betyder flere kunder, hvad enten det er i din egen butik eller i andres butikker, hvorfor du bør ændre på det, hvis nogle af de ovenstående punkter gør sig gældende for dig.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /var/www/foretagssidor.se/marketingattribution.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /var/www/foretagssidor.se/marketingattribution.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/var/www/foreta...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /var/www/foretagssidor.se/marketingattribution.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52