Online marketing er i dag i stigende grad en populær marketingdisciplin, men for mange kan det være svært at bevare overblikket, idet der er mange aspekter, som man skal sætte sig ind i.

Marketing på de sociale medier er en af de populære måder at bruge online marketing på, og med de forskellige social media platforme, eksempelvis Facebook, Twitter og Instagram, kan det være svært at forholde sig til hvordan man skal bruge den enkelte platform, så det strategisk er fordelagtigt.

Især Instagram er en populær måde at brande sin virksomhed på, og hvis du gerne vil have en indsigt i den optimale måde at bruge platformen på, så se med i videoen nedenfor.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /var/www/foretagssidor.se/marketingattribution.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /var/www/foretagssidor.se/marketingattribution.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/var/www/foreta...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /var/www/foretagssidor.se/marketingattribution.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52