Når mange virksomheder forsøger at skaffe flere kunder, styrke forretningen og forøge konverteringsrate på deres hjemmesider, så er det oftest gennem de klassiske discipliner, såsom Adwords, Facebook Annoncering, SEO eller Konverteringsoptimering eller lignende.

Disse er selvfølgelig også virkelig vigtige værktøjer i en balanceret online marketing strategi, men nogle gange virker det til, at nogle, som glemmer de mere lavt hængende frugter, som kan være med til at skabe en direkte profit på deres hjemmeside.

Har du for eksempel overvejet at benytte en billig animationsvideo? (LINK: http://digitalmarketing.dk/produkter/animations-video/) til at løfte dit salg og styrke din online marketing indsats?

Mange af de førnævnte værktøjer er effektive, men kræver også betydelige investeringer og ikke mindst løbende vedligeholdelse af kampagner mm. Dette kan være svært at finde, specielt for mange iværksættere og start-ups, for hvem tid og penge er en knap ressource.

Ved at indlejre en animationsvideo på din hjemmeside, kan det være med til at påvirke dit salg allerede i dag, og når først du har indsat videoen på siden, så er der egentlig ikke så meget mere du skal tænke på. Hvis du er i tvivl om, det måske kunne være noget for dig med en animationsvideo, så er her 5 gode grunde

  1. Det er godt for din søgeordsrangering til SEO

Ved at indsætte en animationsvideo, vil du opdage at brugeren bliver på din side længere. Det er klart, at hvis du har en video på din side, så vil brugeren automatisk blive fristet til at klikke på videoen, og dermed blive fastholdt længere på hjemmesiden ved at se på indholdet af videoen.
Også selvom hun ikke ser videoen til ende, så vil det forøge time-spent på din side markant.
Vi ved samtidig, at det er en vigtig faktor i Googles rangering, at brugeren bruger så meget tid på din side som muligt, da det indikerer at brugeren finder sidens indhold relevant. Derfor vil din side automatisk syne bedre i Googles øjne, såfremt du inkluderer en animationsvideo på siden. Specielt hvis du kombinerer dette med en fokuseret SEO-strategi, så er du ikke langt fra at give din konkurrenter baghjul.

  1. Det forøger dit salg

Det er samtidig åbenlyst, at en video, giver dig mulighed for at komme med en masse gode og veldokumenterede salgsargumenter, som kan være med til at få brugeren til at købe dit produkt. Når du så samtidig kan vise en række fordele og positive kundeudsagn fra tidligere købere, så er der ikke lang vej fra du har fået brugeren til at købe dit produkt. Specielt hvis det er et lidt mere kompliceret B2B produkt, giver videoen dig en helt unik mulighed for at italesætte kundes behov.

  1. Det giver større klarhed og mindsker usikkerheden

En af de største grunde til, at kunderne ikke køber, er typisk fordi de ikke forstår det fulde produkt, eller har svært ved at sætte det i en kontekst, som de forstår. Hvis du bruger en vellavet video i dit salgsarbejde, vil du have mulighed for at vise kunden, med egne øjne, hvordan produktet kan skabe værdi for dem og deres forretning. Der er utallige cases, der viser at e-commerce virksomheder, har skabt forøget omsætning ved at bruge animationsvideoer til at fortælle om deres historik, produkt og vision. Samtidig er det meget populært blandt mange teknologi start-ups, som prøver at finde på nye forretningsmodeller, hvor brugeren ofte har svært ved at forstå hvad netop deres produkt eller service gør. Der er for eksempel mange virksomheder, som har brugt en billig animationsvideo til at få valideret deres produkt blandt brugeren, før de reelt set bygger det. Dette giver dem en vished for, at før de bruger en masse penge og tid på at udvikle et produkt, at der så reelt set er et product-market fit for deres virksomhed

  1. Den kan skabe større klarhed og særpræget positionering.

Man siger ofte, at et billede siger mere end 1000 ord, men man kan så omvendt sige, at en video siger mere end 1000 billeder, og derimod giver en helt unik mulighed for at brande og positionere din virksomhed. Vi husker alle den TV-reklame, som man bare husker mere end 10 år efter den er kommet, som fx de gamle Jysk Sengetøjsreklamer, med Lars Larsen. Vi ved, at hvis du formår at sprede din video til den rette måkgruppe, og med det rette særpræg, så er der en overvejende sandsynlighed for at din virksomhed kan sætte sig på et marked, og blive markedsledende. Alle de store C20 virksomheder, bruger en masse penge på opbygning af brand-awareness gennem videoreklamer, så hvorfor skulle du ikke også gøre det samme? Det er god og smart skik, at man benytter en animationsvideo til at vise sin virksomheds største sellingpoints.

Det er ikke sikkert at animationsvideoer er noget for dig, men uanset hvor meget eller hvor lidt du ofrer på din online marketingstrategi, så vil det være en decideret fejl ikke at have overvejet muligheden for at bruge en på din hjemmeside.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /var/www/foretagssidor.se/marketingattribution.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /var/www/foretagssidor.se/marketingattribution.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/var/www/foreta...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /var/www/foretagssidor.se/marketingattribution.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52