Hvis du ejer en webshop, så forsøger du med garanti også at vurdere, hvor din trafik kommer fra. Det er en helt basal viden i forhold til at optimere din markedsføringsindsats og lægge din energi og penge der, hvor det bedst kan betale sig.

Svært at tyde korrekt

Grunden til, at det kan være en rigtig god idé at søge hjælp udefra til din marketing attribution, er, at det kan være svært at tyde din trafik rigtigt.

Alene det, at få opsat dine målinger korrekt, kan være rigtig svært. Derudover kan de data, man får, være rigtig svære at tyde korrekt.

Der skal ganske små fejl til før dine resultater bliver meget forkerte, og det kan blive et stort problem i længden.

Fejl kan koste dyrt

En fejl i din marketing attribution kan koste dig meget dyrt. I værste fald risikerer du, at du opgiver profitable markedsføringskanaler til fordel for nogen, som er en underskudsforretning i forhold til din omsætning.

Ved at søge hjælp udefra, kan du sikre dig, at du får en strategi, som fungerer. Det kan give dig endnu bedre resultater i din markedsføring fremover. Det er ganske vist en udgift, men det er også en god investering, der kan blive ved med at tjene penge for dig.

Marketing attribution er en nødvendighed, hvis du vil lave effektiv markedsføring online. Sørg derfor for, at du har styr på dine data og får de korrekte resultater. Derudover skal de naturligvis tolkes korrekt, og alle disse ting kan fagfolk hjælpe dig med.

Hvis du er interesseret, kan du tage kontakt til en dygtig ekspert allerede i dag. Tag en snak og hør, hvad de kan gøre for dig. Det kan være, det kan få stor indflydelse på din markedsføring.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /var/www/foretagssidor.se/marketingattribution.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /var/www/foretagssidor.se/marketingattribution.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/var/www/foreta...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /var/www/foretagssidor.se/marketingattribution.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52